Πακέτα Business

Δείτε το βίντεο

BASIC

Το μηνιαίο πακέτο Business Basic είναι προσαρμοσμένο για επαγγελματίες με περιορισμένο χρόνο και στοχεύει στην απαλλαγή του άγχους μέσα από ασκήσεις χαμηλής έντασης καθώς και στην χαλάρωση των μυών του αυχένα, της πλάτης και των ώμων.

ADVANCE

Το μηνιαίο πακέτο Business Advance στοχεύει στην απαλλαγή του άγχους μέσα από ασκήσεις χαμηλής έντασης καθώς και στην χαλάρωση των μυών του αυχένα, της πλάτης και των ώμων.
Περιλαμβάνει επίσης μαθήματα ορθοσωμίας για την βελτίωση της στάσης του σώματος και την ανακούφιση από τους μυϊκούς πόνους. Ακόμα εμπεριέχεται μια ατομική συνεδρία life coaching για παροχή βοήθειας και καθοδήγησης.

PREMIUM

Το μηνιαίο πακέτο Business Premium περιλαμβάνει ασκήσεις χαμηλής έντασης με στόχο την απαλλαγή του άγχους καθώς και στην χαλάρωση των μυών του αυχένα, της πλάτης και των ώμων, μαθήματα ορθοσωμίας για την βελτίωση της στάσης του σώματος και την ανακούφιση από τους μυϊκούς πόνους, καθώς και τη νέα καινοτόμος μέθοδος εκγύμνασης fascia (περιτονία), για άμεση τόνωση και ενδυνάμωση όλου του σώματος.
Επιπρόσθετα εμπεριέχονται 2 ατομικές συνεδρίες life coaching.

Συγκριτικός Πίνακας Πακέτων

Περιλαμβάνονται   Basic Advance Premium
Ορθοσωμία NAI NAI
Stretching NAI NAI NAI
Stress Relief NAI NAI NAI
Life Coach 0 1 2